ONZE DIENSTEN

WAT WIJ AANBIEDEN

Opnemen

In zowel de opname- als de regieruimte is veel aandacht besteed aan de akoestiek. In combinatie met een mooie collectie microfoons en randapparatuur zorgt dit voor lekker klinkende opnames.

De studio beschikt over een opnameruimte van 60m2, groot genoeg voor opnames van een koor of volledige band.

Songwriting

Heb je een idee, tekst of schets voor een song of album dat je graag verder wil uitwerken? Dan kunnen wij je hierbij helpen!

Samen kunnen we aan je song(s) werken. We helpen met het schrijven, arrangeren, opnemen en produceren van de muziek. Met behulp van professionele sessiemuzikanten zorgen we ervoor dat je met een kant en klaar eindproduct de deur uit loopt.

Bedrijfs- en vrijetijdsuitjes

Op zoek naar een origineel bedrijfs- of vrijetijdsuitje? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Samen met je collega’s en vrienden duiken jullie de geluidsstudio in om je eigen nummer(s) op te nemen. In de studio zijn instrumenten aanwezig die inzetbaar zijn voor de opname.

Analoog naar digitaal

Heb je nog bijvoorbeeld oude cassettebandjes liggen die je graag zou willen omzetten naar de computer of CD? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mixen en masteren

De regieruimte is de plek waar al onze producties gemixt en gemasterd worden. Met de combinatie van een goede akoestische behandelde ruimte, topkwaliteit afluistering en een uitgebreide collectie van hardware en software hebben we alle ingrediënten aanwezig om je mix perfect te laten klinken.

Ook opnames die je zelf hebt opgenomen kunnen we voor je mixen en masteren, zodat de tracks het professionele eindresultaat krijgen dat jij voor ogen had.

Opname op locatie

Op zoek naar opnames van je eigen optreden op locatie? Wij maken een live registratie van je concert. De opnames worden later in de studio gemixt en gemasterd naar een professioneel eindresultaat.

Cursus & Advies

Op zoek naar informatie over muziekproductie of muzieksoftware? Neem dan hiervoor contact met ons op. We maken dan voor jou persoonlijk een cursus op maat. We gaan aan de slag in de studio en maken daarbij gebruik van alle middelen die de studio biedt. Het is ook mogelijk te werken op je eigen locatie en deze, indien gewenst, naar een hoger plan brengen.

CD ontwerp & bedrukking

Naast een digitale versie van je eindproduct is het ook mogelijk om je single of album op CD te laten drukken. Wij kunnen je bij dit gehele proces assisteren. We helpen met het ontwerpen van de CD, het kiezen van de juiste verpakking en het correct aanleveren van alle bestanden.

Geïnteresseerd in een van onze services? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.